Rotterdamse Dakendagen

  Juist in Rotterdam, de stad die geroemd wordt om zijn sklyline, is zo'n uitzicht vanaf het dak indrukwekkend. Maar de Dakendagen gaan niet alleen over te gekke uitzichten: er is vaak ook iets te doen op dat specifieke Rotterdamse dak.

  Veel bewoners van Rotterdam hebben prachtige dakterrassen, geveltuinen en skyline views. Waar wij de buurten van binnen belichten, ervaar je de stad met het Rotterdamse dakendagen festival van grote hoogte!

  Van 11 t/m 14 juni 2015 kan je letterlijk het dak op in Rotterdam. Tijdens de eerste editie van de Rotterdamse dakendagen stellen bewoners en bedrijven in verschillende buurten van Rotterdam hun dak open voor een groot publiek.

  Samen het dak op

  Juist in Rotterdam, de stad die geroemd wordt om zijn sklyline, is zo’n uitzicht vanaf het dak indrukwekkend. Maar de Dakendagen gaan niet alleen over te gekke uitzichten: er is vaak ook iets te doen op dat specifieke Rotterdamse dak. De organisatie achter het event werkt momenteel hard aan de selectie van daken en het samenstellen van het definitieve programma dat medio april bekend is.

  Ons kloppend festivalhart: een rooftopbar bovenop Parking Westblaak aan de Hartmanstraat

  Wil jij jouw dak aanmelden voor deze dag? Ze kunnen altijd meer daken gebruiken! Stuur een mail naar info@rotterdamsedakendagen.nl om je aan te melden of een vraag te stellen.