We werken, leren, studeren, spelen en ontspannen nu noodgedwongen thuis. Hoe klein de wereld binnenshuis eerst leek, zo groots zijn de mogelijkheden die we nu ontdekken. We leren anders te kijken naar dagelijkse dingen en dat brengt nieuwe ideeën en inzichten met zich mee én de behoefte oude hobby’s op te pakken of juist nieuwe te ontwikkelen. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in fotografie of de basis ervan al onder de knie hebben en zich verder willen ontwikkelen, bieden we een online workshop interieur- en portretfotografie aan. Wil jij je camera beter leren kennen, weten hoe je een goed portret maakt of waar je aan moet denken bij interieurfotografie? Meld je aan voor 27 april 2020!

Workshop + boek
Fotograaf Nicoline Rodenburg specialiseerde zich onder andere in portret- en interieurfotografie voor online magazine Habitat Rotterdam en het gelijknamige boek. Met een online workshop deelt ze nu haar kennis met jou en nu voor slechts 65,- in plaats van de gebruikelijke 125,-. Het boek Habitat Rotterdam - Shaping City Life (t.w.v. 24,95) is hierbij inbegrepen. De opbrengsten van de workshop vergoeden deels de (reeds gemaakte) productiekosten van het boek. 

Online les
In haar presentatie en video vertelt Nicoline aan de hand van het boek hoe zij te werk gaat. Daarnaast hoor je welke basiskennis je nodig hebt van fotografie en jouw camera, voor een goede interieur- en portretfoto. Na de theorie komen we via Zoom online samen zodat we de lesstof kunnen bespreken. Cursisten kunnen vragen stellen en Nicoline geeft toelichting. Daarna ga je zelf thuis aan de slag: je maakt interieursfoto’s van je eigen huis en maakt portretten van je huisgenoot/huisgenoten, op basis van de opgedane kennis. Nicoline geeft feedback op de door jou geselecteerde foto’s, die je toestuurt per mail / wetransfer.

Meedoen?
Meld je aan via [email protected] o.v.v. ‘Online workshop fotografie’
Aanmelden kan tot 27 april 2023. In de week erna ontvangen alle deelnemers het boek (nodig voor de deelname) en wordt de zoommeeting ingepland.