#Vintage

Shehera’s kunstzinnige ‘vogelnest’ in Kralingen

Haar huis, haar studie, haar baan én haar interieur: het leek allemaal toevallig op Shehera's pad te komen. Maar toeval bestaat niet, dus moet het wel aan haar bruisende persoonlijkheid liggen.

Liever in een loft in het Lloydkwartier

Het was hoog tijd voor haar droomhuis, besloot Moniek. Het werd een loft in St. Job, een voormalig pakhuis in het Lloydskwartier. We mochten pas komen kijken toen alles klopte, uiteraard. Want Moniek is een perfectionist.

Settelen op het Rotterdamse Schiereiland

Dichtbij het water én haar eigen winkel aan het Deliplein: Marlies woont uitstekend in het ruime huurwoning op Katendrecht. En een voordeel: ze schenkt dagelijks kopjes koffie voor haar buren.

Hip huurhuis in de hartelijke Nieuwe Hamelstraat

Na diverse omzwervingen belandde Amara (mede-eigenaar vintage shop de Verbaasde Ree) eindelijk daar waar ze altijd...

North Sea Design in de bogen van Station Hofplein

De woonwinkel North Sea Design loopt nu, op de nieuwe locatie, veel beter dan aan de Insulindestraat destijds, vertelt eigenaresse Saskia.

Blij Wonen op tv bij Open Rotterdam!

Tv-zender Open Rotterdam ging met ons mee 'binnenkijken' en maakte daar een item over.

Parijs, platen en passie aan het Baljuwplein

Het zijn twee ondernemende types, Sanne en Sierk. Willen ze iets, dan maken ze het of zorgen ze dat het geregeld wordt. En kunnen ze niet in Parijs wonen? Dan halen ze Parijs toch gewoon in huis!

“Aan de Statensingel woonde je op stand”

Saskia, Marcel en Katinka gaan er mooi niet weg, ondanks alle briefjes die ze ontvangen van passanten die óók graag daar aan het water van de Statensingel in Blijdorp zouden wonen.