Eclectisch interieur

Bekijk hieronder alle woningen met een eclectisch interieur waarbij we binnen keken, en ontdek wie er wonen, wat ze doen en waarom ze kozen voor hun woonplaats, buurt, straat, huis en interieur.

Mathenesserlaan, Mon Amour!

Aan de Mathenesserlaan woont het jongste filmfestival van Rotterdam: Roffa Mon Amour. Oprichters Charlotte en Lisa vertellen over hun vijfjarig jubileum, blikken terug én vooruit.

Welkom thuis in het Scheepvaartkwartier

Terugkeren naar hun moederland was een serieuze optie, maar de levensvreugde van Rotterdam won het. Architecten Magnus en Silke verhuizen nu, met hun drie kinderen, binnen dezelfde buurt. Welkom thuis!

Huis vol historie in de Roo-Valkstraat

De zoektocht naar een stek voor hen samen eindigde in de Agniesebuurt. Trendwatcher Joline en ondernemer Niek bewonen een compleet gerenoveerde bovenwoning met een bijzonder verhaal, in Rotterdam Noord.

Acteur en nachtbraker John Buijsman over thuis en theater

Een ingekorte versie van dit artikel verscheen in de Uitagenda van april 2017 (nr. 96, jaargang...

Nieuwbouw, vrij zicht en veel licht op Zuid

Wat nou ver? Marije en Martijn zijn vanaf hun huis 'op Zuid' sneller bij de Witte de Withstraat dan vanuit Blijdorp. Dus. Ze wonen ruim en fijn in hun huurappartement, maar voor hoe lang nog?

Esther is spekkoper op de Mathenesserlaan

Een kantoorbaan heeft ze nooit gehad, maar het toeval wil dat Esther nu wel in een voormalig kantoorpand woont. Eigenhandig transformeerde ze het tot het droomhuis dat het nu is. "Ik had eigenlijk totaal geen zin in een verbouwing!"

Warm welkom in Rotterdam-Noord voor Syrische Wasim

Wat doe je als je via Homs, Aleppo, Damascus, Amsterdam en Breda uiteindelijk in Rotterdam terecht komt? Je stad ervan maken! Het lukt Wasim bewonderenswaardig goed.

Louk musiceert op de Mathenesserdijk

Muzikant Louk had al langer een oogje op dit appartement op de Mathenesserdijk. Hij had geluk!

Boeker NSJ boekt enkeltje Schiebroek

Frank, boeker van North Sea Jazz, verruilde Utrecht voor Schiebroek. "Het is lekker rustig wonen met veel licht en frisse lucht. Hoewel het hier best dorps is, zit je zo in de binnenstad."

De enige bewoner van een oude school in Overschie

Sophie (Sophie de Vos Fotografie) woont alweer bijna een jaar in ‘haar’ oude school op de...