Design interieur

Bekijk hieronder alle woningen met een design interieur waarbij we binnen keken, en ontdek wie er wonen, wat ze doen en waarom ze kozen voor hun woonplaats, buurt, straat, huis en interieur.

Ninke Happel maakt van goed wonen haar missie

Goede gezinswoningen middenin de stad, dat is waar architect Ninke Happel met het Rotterdams Woongenootschap naar streeft. Want "het is er simpelweg niet."

Welkom thuis in het Scheepvaartkwartier

Terugkeren naar hun moederland was een serieuze optie, maar de levensvreugde van Rotterdam won het. Architecten Magnus en Silke verhuizen nu, met hun drie kinderen, binnen dezelfde buurt. Welkom thuis!

Esther is spekkoper op de Mathenesserlaan

Een kantoorbaan heeft ze nooit gehad, maar het toeval wil dat Esther nu wel in een voormalig kantoorpand woont. Eigenhandig transformeerde ze het tot het droomhuis dat het nu is. "Ik had eigenlijk totaal geen zin in een verbouwing!"

Als een kind in een snoepwinkel op de Kortekade

Ooit was het een kruidenierswinkel, als je goed kijkt zie je de letters nog op de...

100Hoog wonen aan de Wijnhaven

Ton en Michiel kijken niet op, maar wonen middenin de skyline van Rotterdam. Het nadeel van wonen aan de Wijnhaven? Michiel: "Er zit teveel leuks in de buurt."

Waanzinnig wonen aan de Wilhelminapier

Vanaf Montevideo op de Kop van Zuid overziet Vincent de Second City van Nederland. "Er liggen nog heel veel kansen voor de stad. "

Van Wassenaar naar Tarwewijk

Ambassadeur van Rotterdam Zuid. Eric verhuisde van Wassenaar naar Rotterdam Zuid om de wijk beter op de kaart te zetten. Hij geniet er nog iedere dag van. De Tarwewijk biedt hem alles wat hij nodig heeft. Vooral lachende gezichten.