Modern interieur

Bekijk hieronder alle woningen met een modern interieur waarbij we binnen keken, en ontdek wie er wonen, wat ze doen en waarom ze kozen voor hun woonplaats, buurt, straat, huis en interieur.

Luxeproblemen in Hillegersberg-Zuid

Sinds Petra en Jim in hun dubbele benedenwoning in Hillegersberg-Zuid wonen, gaan ze de deur bijna niet meer uit. Want waarom zou je uit eten gaan, met zo'n keuken? En waarom naar een hotel, als je zelf de fijnste slaapkamer hebt?!

Bovenwoning op bestelling in het Liskwartier

In Blijdorp konden ze niets van hun gading vinden, dus het werd het Liskwartier. Toch is het allerminst een concessie: de heren maakten er samen met WoonGold hun droomhuis van.

Barbara doet vreugdedansjes in Blijdorp

De overstap was voor Barbara niet groot. Nieuwerkerk aan den IJssel en Blijdorp blijken opvallend veel overeenkomsten te hebben. Net zo rustig en de supermarkt is gewoon gesloten.

Funky family rockt de Stadhoudersweg

Het is al muziek wat de klok slaat bij Roos en Miraldo. Hun woning aan de Stadhoudersweg biedt hen en hun kindjes alles om te bljiven swingen.

Van ‘jeugdzonde’ Vreewijk naar de perfecte pensioenspot in West

‘Licht en lekker middenin het leven,’ zo omschrijft Willem zijn portiekwoning aan de Rochussenstraat in Rotterdam...

Koning te rijk in Calypso aan het Kruisplein

Jason had genoeg van het geluidsoverlast in zijn oude buurt. Hij verkaste daarom de hoogte in. Calypso en de buurt heeft alles was Jason wenst.

Modaal en monumentaal wonen in Vreewijk

Geboren en getogen op Zuid. Ronald gaat er nooit meer weg. Inmiddels is Hanneke ook overtuigd. Zij weten als geen andere welke parels Zuid te bieden heeft

De Verborgen Tuin, een groentje aan de rand van de stad

Met een voorkeur voor karakteristieke huizen konden Lisette en Marcel niet vermoeden dat hun zoektocht eindigde bij de aankoop van een nieuwbouwhuis in de nieuwste stadswijk Park 16Hoven.

Elk weekend een andere ‘bewoner’ in B&B Vroesenpark

Wat een geluk: de onderburen emigreerden en zo boden ze Thomas en Susan de kans een B&B; te beginnen in de benedenwoning onder hun eigen huis. Fijn, en het loopt als een trein!