#appartement

Shehera’s kunstzinnige ‘vogelnest’ in Kralingen

Haar huis, haar studie, haar baan én haar interieur: het leek allemaal toevallig op Shehera's pad te komen. Maar toeval bestaat niet, dus moet het wel aan haar bruisende persoonlijkheid liggen.

Bovenwoning op bestelling in het Liskwartier

In Blijdorp konden ze niets van hun gading vinden, dus het werd het Liskwartier. Toch is het allerminst een concessie: de heren maakten er samen met WoonGold hun droomhuis van.

Van Stayokay hostel naar eigen huis in de Snellinckstraat

Na een rondreis door Azië kon Dora (eigenaar Concept Circus) niet meer aarden in thuisstad Alkmaar....

Beste plekjes uit de buurt - Sebastian

Bij elke binnenkijker vragen we de bewoners naar hun favoriete plekjes uit de buurt. Hoewel Sebastian...

Koning te rijk in Calypso aan het Kruisplein

Jason had genoeg van het geluidsoverlast in zijn oude buurt. Hij verkaste daarom de hoogte in. Calypso en de buurt heeft alles was Jason wenst.

100Hoog wonen aan de Wijnhaven

Ton en Michiel kijken niet op, maar wonen middenin de skyline van Rotterdam. Het nadeel van wonen aan de Wijnhaven? Michiel: "Er zit teveel leuks in de buurt."

Waanzinnig wonen aan de Wilhelminapier

Vanaf Montevideo op de Kop van Zuid overziet Vincent de Second City van Nederland. "Er liggen nog heel veel kansen voor de stad. "

Het huis in een rijksmonument in Kralingen

Dat Kralingen niet alleen voorbehouden is aan gezinnen en grootverdieners was een grote verrassing voor Cristèl. Ze vond haar plek in een rijksmonument en voelde zich er direct thuis.

Van Wassenaar naar Tarwewijk

Ambassadeur van Rotterdam Zuid. Eric verhuisde van Wassenaar naar Rotterdam Zuid om de wijk beter op de kaart te zetten. Hij geniet er nog iedere dag van. De Tarwewijk biedt hem alles wat hij nodig heeft. Vooral lachende gezichten.

Wonen in het ‘Wilde Westen’

De charme van oud, de voordelen van nieuw. Dat trok Salima en Nick over de streep bij het kopen van dit ruimte appartement vlakbij het centrum van de stad.