#Tuin

Barbara doet vreugdedansjes in Blijdorp

De overstap was voor Barbara niet groot. Nieuwerkerk aan den IJssel en Blijdorp blijken opvallend veel overeenkomsten te hebben. Net zo rustig en de supermarkt is gewoon gesloten.

Garage werd gezinshuis in de Volmarijnstraat

Tijdens de zoektocht naar een huis met een tuin in dezelfde vertrouwde buurt, stuitten Job en Jol op een oude garage in de Volmarijnstraat. Ze maakten er hun huis van en creëerden zelf een tuin.

Het huis met de drie tuinen in het Oude Noorden

Veel voor- en nadelen voor Judith en Gertruud na de koop van winkelpand aan de Noordsingel. Ze hebben alle reden om het zonning in te blijven zien, Wat wil je met wel drie tuinen en de stadse gemakken direct om de hoek.

Gelukkig gezinsleven in Oud-Charlois

Joris en Tini doen uitsluitend wat ze belangrijk vinden. Ze creëerden naast een fijn woonhuis voor hun gezin ook een Japans cultureel centrum in Charlois.

Een Meesterwerk mogelijk gemaakt door Zuid

Bijna een kwart eeuw geleden kraakte Kamiel een schoolgebouw in Rotterdam Zuid. Het zou hem veel goeds bieden. Later bleek het ook de perfecte plek om zijn zoon op te laten groeien.

Modaal en monumentaal wonen in Vreewijk

Geboren en getogen op Zuid. Ronald gaat er nooit meer weg. Inmiddels is Hanneke ook overtuigd. Zij weten als geen andere welke parels Zuid te bieden heeft

Elk weekend een andere ‘bewoner’ in B&B Vroesenpark

Wat een geluk: de onderburen emigreerden en zo boden ze Thomas en Susan de kans een B&B; te beginnen in de benedenwoning onder hun eigen huis. Fijn, en het loopt als een trein!

Aziatisch antiek aan de Vroesenlaan

Jean-Philippe werd verliefd op zijn benedenwoning aan de Vroesenlaan, ook al was het een oud stoffig huis waar heel veel aan moest gebeuren.

“Aan de Statensingel woonde je op stand”

Saskia, Marcel en Katinka gaan er mooi niet weg, ondanks alle briefjes die ze ontvangen van passanten die óók graag daar aan het water van de Statensingel in Blijdorp zouden wonen.

Statig aan de Statensingel

Gelukkig prikten ze door die vieze vloerbedekking en schrootjes heen en zagen Kim en Petra de potentie van de jaren '30 benedenwoning aan de Statensingel in Blijdorp.