#renovatie

Huis vol historie in de Roo-Valkstraat

De zoektocht naar een stek voor hen samen eindigde in de Agniesebuurt. Trendwatcher Joline en ondernemer Niek bewonen een compleet gerenoveerde bovenwoning met een bijzonder verhaal, in Rotterdam Noord.

Bovenwoning op bestelling in het Liskwartier

In Blijdorp konden ze niets van hun gading vinden, dus het werd het Liskwartier. Toch is het allerminst een concessie: de heren maakten er samen met WoonGold hun droomhuis van.

Barbara doet vreugdedansjes in Blijdorp

De overstap was voor Barbara niet groot. Nieuwerkerk aan den IJssel en Blijdorp blijken opvallend veel overeenkomsten te hebben. Net zo rustig en de supermarkt is gewoon gesloten.

Garage werd gezinshuis in de Volmarijnstraat

Tijdens de zoektocht naar een huis met een tuin in dezelfde vertrouwde buurt, stuitten Job en Jol op een oude garage in de Volmarijnstraat. Ze maakten er hun huis van en creëerden zelf een tuin.

Binnengluren in het voormalige winkelpand op de Rodenrijselaan

Met aandacht voor oude details werd het voormalige winkelpand aan de Rodenrijselaan opgeknapt tot fijn woonhuis.

Van ouderlijk huis naar het Timmerhuis

Het is nog even wennen, een eigen huis. Bovendien was dat uitzicht bij zijn ouders in...

Het huis dat ooit een klaslokaal was in het Nieuwe Westen

Al meer dan vijf jaar van genieten Age en Willemijn samen met hun drie kinderen van hun zelf gecreëerde woonunit in een schoolgebouw.

Het Cabriohuis, pronkstuk van de Provenierswijk

Het is hét voorbeeld van denken in kansen in plaats van problemen: Bart en Nadine creëerden zelf buitenruimte, met hun 'cabriohuis'. En dat is precies wat je denkt dat het is!

Het huis dat verdubbelde in de Provenierswijk

Hun gevoel sprak toen ze de woning aan de Rotterdamse Spoorsingel voor het eerst bekeken. Niet alleen de aankoop was een gevoelskwestie voor Ines en Roel ook voor de verdere inrichting ervan lieten ze hun intuïtie spreken.